Kateřina Lustigová - blogerka roku

27. 02. | Snídaně

Kakaová ovesná kaše

Kakaová ovesná kaše: Já ty ovesný kaše prostě miluju! A receptů na ovesnou kaši není nikdy dost, tak tady pro vás mám další. Tentokrát na tu kakaovou. Sice se recept od toho na kaši skořicovou moc neliší, ale i tak jste si o něj hodně psali. Takže tady je:) Co budete potřebovat: 3-4 lžíce jemně […]


27. 02. | Hlavní chody

Losos s hráškovým pyré

Losos s hráškovým pyré: Recept na lososa jsem už na blog dávala. Tentokrát jsem ho ale dělala s hráškovým pyré, na který chcete určitě dost nutně recept taky. A proč? Protože na něj potřebujete minimum surovin i času. Takže tady je:) Co budete potřebovat: 2 porce, 25 minut 2 porce lososa s kůží 400 g […]


26. 02. | Snídaně

Ovesné lívance

Ovesné lívance: Tak jsem se rozhodla vyzkoušet něco, co jsem ještě za celou dietu nesnídala. Napadlo mě, že bych mohla vyzkoušet nějakou zdravou variantu lívanců, protože já miluju lívance. Spíš ale takový ty sladký s tunou borůvek a cukrem. Jenže zdravá strava tuhle lahůdku úplně nedovoluje, tak jsem si vymyslela takovou zdravější variantu. Jsou opravdu jednoduchý a s […]


25. 02. | Hlavní chody

Nejlepší kuřecí křídla

Nejlepší kuřecí křídla: Nikdy jsem o žádnym z mejch receptů nenapsala, že je nejlepší. Jenže tyhle křídla podle všeho fakt jsou. Dělám je takhle už asi pět let a lidi je ode mě chtěj pořád dokola. Nevím, kde jsem ten recept tenkrát sehnala nebo vyčetla (asi někde v Apetitu nebo Albert časopisu tenkrát), ale je fakt […]


18. 02. | Zdravá strava

Salát z červené řepy se sýrem Cottage

Salát z červené řepy se sýrem Cottage: Tenhle salát dělá dost často moje máma a teta a já se po něm můžu vždycky užrat. Proto se samozřejmě musel objevit i na blogu. Tentokrát jsem k němu udělala ještě plátek kuřecího masa (hlavně kvůli Adamovi, aby to vůbec jedl), ale je skvělej i samotnej s kouskem […]


03. 09. | Polévky

Rajčatová polévka

Rajčatová polévka: Italská kuchyně je jedna z mejch nejoblíbenějších. Takže dost často dělám italskou polívku z čerstvejch rajčat, která patří hned po vietnamský Pho k mejm TOP. Doporučuju určitě vybírat dražší a lepší rajčata. Čím budou červenější, tím líp budou chutnat a bude míň práce s dochucováním… Co budete potřebovat: 4 porce, 30 minut 1 kg rajčat 1 […]


02. 09. | Hlavní chody

Tagliatelle s boloňskou omáčkou

Tagliatelle s boloňskou omáčkou: Základem tohodle jídla je, abyste mu věnovali čas. Tý nejlepší boloňský omáčky totiž docílíte jedině tak, že ji budete vařit z nejlepších surovin a pomalu. Dlouho jsem vařila takovou tu klasickou rychlovku, kdy mletý maso zalejete rajčatovym pyré, dochutíte a za dvacet minut podáváte. Dlouho jsem pak pátrala po receptu, kterej […]


01. 09. | Nápoje

Jahodovo-melounové smoothie

Jahodovo-melounové smoothie: V lepší podobě do sebe asi nikdy tolik vitamínu nemůžete dostat. Pokud jste stejně jako já milovníkem všemožnejch smoothies, určitě vyzkoušejte tuhle sladkokyselou verzi. Co budete potřebovat: 2 porce, 5 minut 1/4 melounu (nejlépe bez pecek) 10 jahod 1/2 grepu šťávu z půlky citrónu Postup: Grep jsem si oloupala, jahody očistila a meloun […]