Kateřina Lustigová - blogerka roku
Kakaová ovesná kaše:

Já ty ovesný kaše prostě miluju! A receptů na ovesnou kaši není nikdy dost, tak tady pro vás mám další. Tentokrát na tu kakaovou. Sice se recept od toho na kaši skořicovou moc neliší, ale i tak jste si o něj hodně psali. Takže tady je:)

p2260247
Co budete potřebovat:

3-4 lžíce jemně mletých ovesných vloček
250 ml mléka (nebo vody)
1 zarovnaná lžíce tmavého hořkého kakaa
1 lžička medu
ovoce, vločky a oříšky podle chuti (já jahody, vločky a lískové ořechy)

Postup:

Vločky jsem v hrnci smíchala s mlíkem a kakaem a nechala projít varem. Nejdřív jsem dala cca dvě a půl lžíce vloček a pak jsem přidávala podle konzistence další. Opravdu záleží na tom, jaká konzistence vám vyhovuje. Ke konci jsem přidala ještě lžičku medu na doslazení. Kaši jsem servírovala s čerstvejma jahodama, lískovejma oříškama, vločkama a mátou.

Tak šup do kuchyně!

K.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA